Jõulukingid

23.12.2022
  
Mulle meeldib teha kingitusi. Mulle meeldib kingitust tehes mõelda konkeetselt kingisaajale ehk siis teha võimalusel personaalne kink. Ja loomulik sisaldab kink võimalusel minu käte tööd. Jõuludeajal pean meeles oma nö koostööpartnereid ja teisi, kellega läbi LapiButiigi kokku puutun või kes on mind aidanud, kui hädas olen.
 
Mõned päevad enne jõule leidsin internetist sellise vahva kausi õpetuse. Originaalis on see küll mõeldud supitaldriku kausiks, nii on erinevates juhendites kirjas, aga miks mitte panna sinna hoopis midagi muud. Tegemine ise väga lihtne, seega sai neid ikka päris hulga õmmeldud. Kausid täitsin kommidega, lisaks panin sinna ühe väikese küünla ja LapiButiigi logoga pliiatsi.
Kahele õmblejale sai tehtud teema-kohased kausid ehk õmblusmasinatega ja mõõdulintidega kangast.
Mummulise kausi tegin lapitehnikas ja selle viisin kohalliku pitseeriasse.
 
 
 
 
Kullapai Disainile, kes valmistab lutikette, vankrikõrinaid ja kaisutekke, õmblesin kangajääkidest märkmikukaaned. Kasutasin kangatükke, mis jäävad kaisutekkidest üle.
Tagasisidet märkmiku kohta saab lugeda siit: LINK
 
 
 
 
 
Ja väike meenetega ja maailma parima meega täidetud päkapikusokike autoremonditöökotta, kus sain sel suvel ja sügisel kõik oma neljarattalise sõbra mured lahendatud.
 
Lisa kommentaar
Nimi
E-post
Lisa postitus