Mängutekk siilikestega

04.05.2018
Teinekord on hea, kui tellija mängu käigus meelt muudab. Siis on mul hea kohe võtta omaks tarbeks kingitus.
Sellega mängutekiga oli nii, et klient soovis neutraalset tekki roosade servadega. Nii ma ka tegin! Mingil põhjusel tellijale see ei meeldinud, soovis erksamaid ja suuremaid pilte, kuigi minu arust on selles tekis kõik see olemas. Mis siis ikka! Harutasin roosad servad ära, õmblesin kollased asemele ja saatsin teki üle lahe sõbranna uhiuuele beebi-tüdrukule. :)
Tegelikult teevad mind kurvaks sellised teatud möödarääkimised või ümbermõtlemised jm selline. Kõik see aeg, mis ma panen tellimustöö täitmisse, tuleb paraku laste ja pere arvelt ja igast minutist mis nö raisku läheb tänu sellistele juhutmitele, on mul südamest kahju. Aga õnneks juhtub taolisi asju harva. :) Üritan ikka ise võimalikult täpselt tellija soovi välja uurida, aga kui soov muutub siis, kui töö on peaaegu valmis.... Siis ei saa enam aega tagasi pöörata.
Aga nagu ütlesin, selliseid juhutmeid on harva ja üldsielt ma nendest väga kõva häälega ei räägi, vaid keskendun järgmistele töödele ja annan endast õnnestumise nimel parima.
 
 
 
 
 
 
 
Märksõnad: mängutekk

Vikerkaare tekk

01.05.2018
Natuke meenutusi.
12. jaanuar sai minu LapiButiik Märjamaal juba 5. aastaseks. Sel puhul oli mul Facebookis sünnipäevamäng, mille auhinnaks allolev suur lapitekk.
Teki mõõdud on 200*200 cm. Panin siia mõned pildid tekist ja natuke ka tööprotsessist.
Tekk koosneb kiirkolmnurkadest ja kasutatud on 72 erinevat kangast pluss taustakangas ja servades ühevärvilised toonid.
 
 
 
 
 
 
 
Märksõnad: lapitekk