Mõmmitüdrukuga mängutekk

20.02.2018
 Eelmises postituses näidatud merevärvides Mõmmi on hästi populaarne. Aga õnneks tekkis mul võimalus teha ka Mõmmit roosades toonides ja kindlasti ootan võimlust teha kirju Mõmmi. :)
Mänguteki mõõdud 120*120 cm. Teki vahel on paks vatiin, kangad on puuvillased. Teki nurkades on puuvillased nöörid, kuhu saab siduda mänguasju.
Galerii
E-pood
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Märksõnad: mängutekk

Mõmmiga mängutekk ja Maahommik

21.02.2018
See mõmmi siin tekil on telestaar ja kohati sai rohkem tähelepanu kui mina. :) Millest jutt? Jaanuari lõpus käis mul külas Maahommik, saade oli eetris 3. veebruar ja seda saab järelvaadata siit.
Mitmed korrad on kaadris see mõmmiga mängutekk ja mitmed saate vaatajad soovisid seda omale. :)
Sellel mängutekil aga on omanik juba olemas. Aga tänu saatevaataja tellimustele sai see mõmmi omale ka noorema õe, mille pildid lisan järgmisse postitusse. 
Mänguteki mõõdud ikka 120*120 cm, teki vahel paks mahuline vatiin, kangad puuvillased.
Kõik minu õmmeldud mängutekid on näha Galeriis.
Tellimine ja hinnainfo on e-poes.
 
 
 
 
 
 

Ja roosa mõmmi piilukas. :) 
Märksõnad: mängutekk

Lapitekk/voodikate

18.02.2018
Minu käest sooviti ühte sinistes-rohelistes toonides lapitekki. Tellija valis Galeriist välja selle teki. Kuna olen ühe sarnase veel teinud, mõtlesin, et teeks seekord teistmoodi ja natuke huvitavamalt. Kasutasin tehnikat Rail Fence, eesti keeles minu teada teivasaed. Teki üks ruut koosneb kahest ribast. Olen tulemusega väga rahul. Tekile raami valides ei istunud valitud sinine kangas päris nii nagu ma oleks tahtnud. Kuna aga tekis on sinist kõige vähem, siis tegin raami hoopis sinistest tükkidest. Ja tulemust vaadates, oli see ainuõige otsus.
Erinevaid kangaid on selles tekis mitukümmend, ca 50 kindlasti.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Tagaiside pilt tellijalt.
 
Algus... Esmalt valisin välja kangad- kollased, sinised, rohelised ning kollase-rohelise kirjud ja rohelise-sinise kirjud, et üleminekut sujuvamaks muuta. Lõikasin vajalikku mõõtu ribad ja õmblesin paarid kokku. Tegelikult saab seda ka kiirvariandina teha, et lõigata pikad-pikad ribad, need kokku õmmelda ja alles siis tükeldada. Kuna aga kasutasin palju erinevaid kangaid, oli seekord lihtsam lõigata kohe õige suurus.

Plokid on valmis ladumiseks. Oi, läks ikka päris pikalt... Suutsin natuke valesti ka laduda ja mässasin päris pikalt, et pusle kokku saada. Hommikul avastasin, et ühe nurga olin ikkagi valesti ladunud ja pidin natuke harutama ka. 
 

Peale ladumist nummerdasin read ja korjasin tükid kokku. Õmblesin tükid ridadeks ja read omavahel kokku.
 
Kokkuõmmeldud pealis. Siia tuli veel juurde kollane raam ja sininstest tükkidest välimine raam.
Märksõnad: lapitekk

Mängutekk Delisale

10.02.2018
Roosa-roosa mängutekk.
Mänguteki mõõdud on 120*120 cm. Tekk on mõnusalt paks ja selle peal on beebil mõnus toimetada. Delisa tekk on üleni roosa vastvalt tellija soovile. Kangad on puuvillased ja eelnevalt pesuaineta läbipestud. Teki vahel on paks mahuline vatiin.
Mängutekkide kohta info e-poes.
 
   
 
 

Mango-karva köögitekstiilid

06.02.2018
See oli vahva tellimus. Klient uuris, et kas ma saaksin õmmelda mango tooni pajalapid, -kindad ja köögirätikud. Et kaubandusest ei ole ta leidnud sobivaid. Saatsin mõned kangapildid, mis minu arust olid mango-lähedased, aga kliendi arvates mitte. Siis ta saatsi mulle foto ühest küünlast, et sellist tooni soovib. Minul oli kohe äratundmisrõõm, olin jõuludeks saanud samasuguse küünla. Ja värvi mure oligi lahendatud! Võtsin küünla Butiiki kaasa ja kohe hea oli sobivaid kangaid leida. Tegin tellijale foto koos küünlaga ja tema valis välja kanga, mis talle kõige rohkem meeldis. :)
 
 

Nutitelefoni kott ja mängukonsooli kott

05.02.2018
 Teinekord ma võtan aja maha, jätan tellimustööd kõrvale ja õmblen midagi endale oma lastele. Paar nädalat tagasi oli üks selline reede, kus ma tunsin, et on vaja natuke aega omale. Esimesena likvideerisin võla keskmise poja ees, kellele lubasin juba oktoobris õmmelda nutitelefoini koti, teisena likvideersin väiksema võla vanema poja ees, kellele lubasin õmmelda koti mängukonsoolile. See lubadus sai antud peale jõuluvana külastust, et sai päris kiiresti tehtud. :)
Kaks eelnevalt valminud telefonikotti. 
Raveli telefoni kott on teksakangast. Vahel on ka pehmem vaheriie. Esiklapile sai tehtud tasku müntidele. Seekord on kinnituseks krõps. Karabiinid, millega paela panin, suutis poiss esimesel päeval välja venitada, nüüd on pael lihtsalt kinni õmmeldud.
 
 
 
 
 
 
 
 
Mängukonsooli kott on lihtne ristkülikukujuline voodriga ja vatiiniga kott, kinnituseks lukk. Koti sees on mõlemal pool kahe vahega taskud, kuhu saab panna mängude plaadid.
 
 
 
 
Mingi aeg tagasi paluti, et ma ühe vannikardina kitsamaks õmbleksin. Ära lõigatud riba jäi mulle. Õmblesin sellest viis pesemisvahendite kotti. Lapsed käivad tihti ujulas ja ka laagritesse on nüüd hea pesuvahendid kaasa võtta. Jällegi hästi lihtsad, pealt käivad lukuga kinni ja küleõmbluses on riputusaasake. Mõõdud tegin umbes silma järgi 20*25 cm, asjad mahuvad täpselt ilusti sisse.
  *
   
 
 
Märksõnad: kott telefonikott