Mängutekk sinistes-pruunides-hallides toonides

21.02.2020
Sellistes toonides mängutekki tegin esimest korda: pruun-sinine-hall.
Olin mures, et kuidas saan need värvid omavahel klappima. Siis tekitasin ladumisel süsteemi, mida olen ka paar korda enne lapitekkidel kasutanud ja see selline tagasihoidlik korrapärasus aitas värvid kokku siduda.
Mõõdud 120*120 cm. 
Muu info ja tellimine LapiButiigi e-poes: link
 
 
 
 
Märksõnad: mängutekk

Ribadest triibuline põrandapadi/uss

15.02.2020
Eelmine nädal täitsin nö oma tassi ja õmblesin rohkem isiklikuks tarbeks ja lõpetasin poolikuid töid.
Üheks isiklikuks asjaks oli ka põrandapadi/uss. Poeg kurtis, et hiir tuli ukse alt tema tuppa (elame maal), et kas annab midagi teha. Pakkusin välja, et teen sellise pika padja. Rääkisime teineteisest väga mööda, poiss mõtles midagi muud (midagi ukse alla kinnitada, mis uksega kaasa käib) ja nii jääb see uss meile maja peale dekoratsiooniks. Kes tahab, see mängib ja kasutab.
Last tundes teadsin ka seda, et talle ei meeldi kirju ja talle ei meeldi uss. :) Aga tegin ikkagi oma tahtmist mööda, no oli soov ribadega tegeleda.
EDIT: avastasin, et uss on ikkagi rännanud poisi tuppa. :)
Pikkus ca 120 cm, lm ca 15-20 cm.
 
 
 
 
 
    
Märksõnad: padi põrandapadi

Kuusnurkne mündikott

13.02.2020
Õmblesin pojale mündikoti. Hästi lihtne ja kiire tegemine. Ja jällegi hea idee kasutada sellist kotti nö "rahakaardina". 
 
 
Märksõnad: mündikott

Padi ükssarvega

09.02.2020
Pisem poja kutsuti lasteaia kaaslase sünnipäevale. Otsustasime kinkida padja. Uurisin lapse käest, mis Eeva-Lottale meeldib. Vastuseks sain, et ükssarved.
Pildi sain Clipartist ja aplitseerisin ükssarve padjale. Esialgu ma ei plaaninud nime teha, aga kui padi valmis, siis tundus, et just nimi on veel puudu.
Mõõdud 40*40 cm, kate tagant lukuga. Pits on seekord tagasihoidlikult 2 cm laiune, kuna 5 cm oli lihtsalt otsas.
 
 
 
 

 
Märksõnad: padi