Rohelised lapitekikesed

29.01.2017
Lapitekikesed beebidele
Nende lapitekikeste märksõna on "roheline". Projekti raames valmib lõpuks 15 tekki, need on esimesed kolm. On äärmiselt vahva, et ettevõtted armsa tekikesega oma töötajaid meeles peavad tähtsa sündmuse puhul. :)
Mõõdud 100*100 cm. Tehnikaks inglise keeles Rail Fence. Olen ammu tahtnud seda tehnikat proovida ja lõpuks tekkis võimalus. Ja kuna mulle väga-väga meeldib tulemus, siis tuleb sellises mustriga tekke kindlasti veel. Tegelikult üks roosa nukutekk juba ka valmis. Tehnika iseenesest väga lihtne ja kiirmeetodil teostatav. Kokku tuleb õmmelda kolm riba ja see ribaekomplekt lõigata ruutudeks. Kindlasti juurde arvutada õmblusvaru.
 
 
 
 
Minu tooted jõuavad klientideni ilusasti nööriga kinniseotult, kaasas LapiButiigi andmed, hooldusjuhend ja meeneks joonlaud.
 

Väike kollaaz ka tööprotsessit. Kahtlesin, et kas julgen oma "sassis" lauda näidata, aga nii see töö käibki. Ladusin lauale peaaegu kõik rohelised kangad, mis mul on ja egas vahepeal pole aega neid lappida. Vasakul pildil on ka näha ahelõmblus. Kui kiirvõtted käpas, ei ole imestust, kuidas ma nii palju jõuan teha. :)

Victoria Cristina lipuketid

25.01.2017
Nimega lipukett
Lipukesed on kahekordsed, servad puhtaks õmmeldud. Nimetähed on peale aplitseeritud. Ja nagu ikka on minu lipukettidel ka pits küljes.
Pildil olen nime järjekorra sassi ajanud.
Lipukettide GALERII
 
 

Kollase öökulliga roheline padi

24.01.2017
Kollase öökulliga roheline padi.
Mõõdud 38*38 cm. Padjakate käib ära lukuga. Sees Wendre sisupadi.
Kuna tellimusena valminud padtjade vastu on huvi tuntud, õmblesin mõni aeg tagasi ka riiulisse roosa ja lilla öökulli padja.
Neid näeb ja saab osta e-poest. 
Patjade GALERII
Öökulliga padi
 
Öökulliga padi

Lipuketid "Palju õnne" ja Uku

20.01.2017
Lipukettide GALERII
Lipukett
 
Lipukett
 
Lipukesed
 
Lipukesed
 
Nimega lipukett
 
Lipukesed

Vardapesa "Kaisa"

17.01.2017
Vardapesa
Ühes Jõuluvana kingikotis oli peidus vardapesa. Selle pesaga oli mul ikka tükk mõtlemist, sest eesmärk oli, et ära mahuksid kõik vardad, heegelnõelad, käärid jm. Kas need ka tegelikult mahtusid, on teine teema. :) Aga üsna täis pesa sai.
Vardapesa on suurem kui minu tavapärased pesad, laius ca 50 cm. Seekord tegin ka nö murdekohtadele täispikad õmblused, et on parem kokku voltida.
Vardapesad, vardakotid Galeriis.
Vardapesa
 
Vardapesa
 
Vardapesa
 
Vardapesa
 
Vardapesa
 
Vardapesa
 
Vardapesa


 

Kirju mängutekk beebile

16.01.2017
Mängutekk, põrandatekk beebile.
Mänguteki mõõdud on ca 120*120 cm. Teki vahel on mõnusalt paks mahuline vatiin. Selle teki jaoks valisin tellija soovide kohaselt sellised kangad, kus on ruudud või triibud või mingid muud kujundid/esemed, mida beebile hiljem õpetada. Tekile sooviti ka mõned loomapildid. Et neid natuke eristada, õmblesin neile helekollased raamid ümber. 
Mängutekile on õmmeldud neli puuvillast paela, kuhu saab siduda kinni mänguasjad.

Mängutekkide GALERII
Info ja tellimine: airi@lapibutiik.ee
tel 523 4210
FB: LapiButiik
Mängutekk
 
Mängutekk
 
Mängutekk
 
Mängutekk
 
Mängutekk
 
Mängutekk

Siin on valik mänguasju, mida saab mängutekile juurde tellida.
Mänguteki mänguasjad
 

Klotsikott-mängualus

09.01.2017
Klotiskott-mängualus
Klotiskott-mängualus. Läbimõõt ca 120 cm. Alus on kahekordsest kangast, seega tugev ja vastupidav.
See on juba üsn mitmes alus, mille olen õmmelnud, arvestus igaljuhul on sassi. :)
Kõige esimene ja teine on näha siin postituses: blogi.
 
 
 
 

Pehmendus võrevoodisse

06.01.2017
Voodipehmendus.
Õmblesin ühele beebi-poisile võrevoodisse pehmenduse. Pikkus 360cm ja kõrgus ca 35 cm. See on teine minu tehtud voodipehmendus. Kõige raskem osa on selle 360 cm pikkuse nö soolika ümberpööramine. :) Vahel on 400 g/m2 vatiin.
Voodis pildid tegi mulle lahkelt tellija. Suur tänu!
Minu esimene voodipehmendus.
Voodipehmendus
 
Voodipehmendus
 
Voodipehmendus
 
Voodipehmendus
 
Voodipehmendus
 
Voodipehmendus
 
Voodipehmendus
Märksõnad: voodipehmendus

Seinatasku mobiiltelefonidele

04.01.2017
See seinatasku valmis telllija joonise ja mõõtude järgi. Minu ülesandeks oli teha muster peale ja üles või alla lisada ka natuke suurust juurde, olenevalt mustrist. Ülemised taskud on telefonide jaoks, alumine rida laadijatele. Mustriline kangas ja täht on valitud samasse kodusse tehtud kohvikannusoojendaja järgi. Põhimaterjaliks linane kangas, vahel on auruga maha triigitud mahuline vatiin.
 
 
 
 
 
 
 

Öökullidega põll Maribethile

03.01.2017
Kuna mul öökullidega kangas oli suht ribadeni otsas, saime tellijaga kokkuleppele, et tuleb samas toonis ühevärviline põll ja tasku viimastest öökullidest, mille veel leidsin.
Praegu on mul aga olemas samasugust kangast roosal, kollasel ning helesinisel põhjal. wink
 
 
 

Mängutekk Ronanile

02.01.2017
 
Mulle väga meeldib, kui minuni leiavad tee ka minu sugulased, sõbrad ja tuttavad. Aitäh teile! Igasugune toetus on alati teretulnud. :)
Mänguteki Ronanile tellis ka minu käest lähedane sugulane. Oli küll kiire jõulu-eelne aeg, aga mul oli sobiv pealis olemas, vaja oli veel nimi teha ja tekk kokku vuristada. Tol eelmise aasta peaaegu viimasel tööpäeval 22. detsembril, oli mul ka pisike "abiline" kaasas, lubasin tal korra tekile istuda. :) Renor on juba kolme-aastane, aga pean tunnistama, et meil kodus on põrandatekk siiamaani kasutuses ja terve pere poolt. Sellel on mõnus istuda, võimlemisharjutusi teha või nt ka jalgade peale tõmmata. Kasutusiga on üsna pikk ja usun, et see investeering tasub ennast kuhjaga ära.
Mängutekkide GALERII
Info ja tellimine: airi@lapibutiik.ee
tel 523 4210
FB: LapiButiik
 
 

 

Anni hobune

01.01.2017
HEAD UUT AASTAT!
Algab küll kuke aasta, aga mina näitan hoopis hobust. Enne esimest adventi tuli täita üks tellimus, milleks väga palju aega ei olnud. Sooviti kollast hobust, nimi ka peale. Lõige on kohandatud, lakk, kabjad ja saba enda looming.