Öökullid ja konnad lapitekikestel

27.02.2017
Lapitekid beebidele
Projekti "Roheline" järgmised kolm lapitekikest. Mõõdud 100*100 cm ja natuke peale. Tehnikaks "crazy nine patch", ehk enne õmblen üheksaruudu ja siis lõikan ja tõstan ümber. :) Ettevalmistamist ootab ka selle tehnika juhend. ;)
 
 
 
 
 
 
 

Roosades-rohelistes toonides lapitekk

23.02.2017
Lapitekk, mõõdud 225*225 cm. Tehnika lihtne täht. Teppisin vaheribade pealt ja tähe keskpaiga pealt. Teki vahel on õhuke mahuline vatiin. Täheplokkide taustaks on neli erinevat kangast.
 
 
 
 
 
 

Teki skeem huvilistele. Minul on ploki suurus 28*28 cm ja vaheriba 6 cm.

Beebi mänguväljak

20.02.2017
Mängutekk beebile põrandale.
Seekord nimetan seda komplekti "mänguväljakuks", nagu üks klient sellist komplekti kirjeldas.
Mänguteki mõõdud on 120*120 cm, vahel on paks-paks vatiin. Tekiga on kaasas pall, päike, raamat ja lilleke. Mänguasjad kõrisevad, raamat piiksub. Mänguasjad saab tekile siduda puuvillaste nööridega. Nööre saab beebi ka niisama närida.
Mängutekk
 
Mängutekk
 
Mängutekk
 
Mängutekk
 
Mängutekk
 
Mängutekk

Fotodega tekk juubeliks

15.02.2017
Tellimustööna valmis tekk, kuhu sooviti ka peale fotosid. Pildid on kangale kantud spetsiaalse paberiga ja seda aitas jällegi lahkesti teha Tiina. See on teine fototekk, mille olen teinud. Muud rasket ei ole, kui et ei taha ju pilte väga kortsu ajada ja siis teppimisel pidin eriti sirgelt tekki hoidma. Teki nurka on tikitud pühendus. Alguses oli mul kavas kasutada sama tehnikat, mis esimesel tekil, aga seekord on osad pildid püsti, osad pikali ja pidin tehnikat muutma. Hädas olin ka kollase kangaga, aga ühes grupis pakuti müügiks hulgim kollaseid kangaid, rabasin need omale ja see ilus lilleline kollase taustaga meeldis väga tellijale ja sellega sai mure murtud.
Minu esimene fototekk.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Linasest kangast põlled

13.02.2017
Pikka juttu ei ole, küll aga mõni pilt.
 
 
 
 
 

Mängutekk Markkole

12.02.2017
Mängutekk beebile põrandale
Mänguteki suurus on 120*120 cm. teki vahel on paks vaiin, 400g/m2. Sellel on mõnus beebil maailma avastada.
Mängutekkide GALERII
 
 

Seljakott öökullidega

07.02.2017
Laste seljakott öökullidega
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Lipukett Mathiasele

05.02.2017
Lipukesed, lipukett
Kuna nende lipukeste tellijaks olen ma ise, siis sain katsetada natuke teistsugusi lipukesi. Kui tavaliselt teen ma nii, et lipud on erinevatest kangastest ja tähed ühevärvilised, siis seekord on lipud ühest kangast ja tähed erinevad kirjud. Ühel lipul on masintikitud lapse sünniandmed. Pean seda tikandit natuke vähendama järgmine kord, et paremini ära mahuks.
Lipukettide GALERII
 
 
 
 

Beezikas-pruunikas mängutekk mänguasjadega

03.02.2017
Mängutekk beebile.
Valmis sai mängutekk mõõtudega 120*120 cm. Seekord sooviti tekki beezides-hallides-natuke pruuni toonides. Ja et keskel oleks ruut. Mänguasju läks juurde täiskomplekt, padi teki värvides, mänguasjad kirjud. Lille, päikese ja palli sees on üllatusmuna tops nööpidega vm, mis kõriseb. Raamatus on sees piuksu tegev asi.
Teki küljes on puuvillase paelad, kuhu saab siduda mänguasjad. Mänguteki vahel on 400g/m2 vatiin, st et tekk on mõnusalt paks ja kohev.
Mängutekkide GALERII
Tellimiseks kirjuta airi@lapibutiik.ee või helista 523 4210! 
 
 
 
 
 

Diivanikate, põrandapadjad ja lipukett

02.02.2017
Lapitehnikas diivanikate, põrandapadjad ja lipukett
See tellimus tuli mulle vahetult enne jõule, aga kuna otsustasin pühade ajal puhata, sai tellimus täidetud nüüd. Minul pole siin suuremat osa, kui tehniline pool. Tellija oli väga konkreetne ja joonistas ise mustri ja pani paika värvid. Natuke oli mul raske seda täita, sest see pole üldse minu "nägu". Ma väga harva kasutan konkreetseid kangaid suuremal hulgal. Mul polegi ühesuguseid kangaid väga suurel hulgal, ikka tükike üht ja tükike teist.
Aga valmis need asjad said ja esimene tagasiside oli ka positiivne.
Diivanikatte mõõdud on 155*215 cm (pluss minu varu), põrandapadjad 80*80 cm, lipuke 10*15 cm.
 
Põrandapadi
 
Lipukett