Teistsugune kannukate

15.07.2020
Kannukate Muumidega kangastest.
Ega siin muud pikka juttu ei olegi, kui et tellija saatis mulle kangad ja näidiskannukatte ja minu töö oli selle järgi antud kangastest uus teha. :) 
 
 
 
 
 
 
 
 
Märksõnad: kohvikannusoojendaja

Tudupesa poja kaisukatele

10.07.2020
 Minu kõige pisem poja magab koos hulga kaisukatega. Magama minnes laotakse kõik tegelased padjale ritta. Hommikuks on aga mänguasjad voodis laiali, teki all, padja all, voodiall... kusiganes... ja iga hommik on nende taga otsimine ja kokku korjamine. Siis üks õhtu mulle meenus, et olen internetis näinud tudupesa. See oli juba ammu, aga siiamaani polnud põhjust seda ideed ise realiseerida. Arvasin, et see on hea lahendus, et kaisukad ka hommikul kenasti reas ja alles on. Natuke läks veel aega ja nüüd enne suvepuhkust sai poja kaisukatele tudupesa valmis tehtud. Kuna vahepeal tekkis kaisukaid juurde, siis tegin nö kahekorruselise, pisematele oma tasku. See roheline konn on tegelikult minu kaisukas, aga las magab siis lapse kaisus teiste juures.
Kangas loomulikult lepatriinudega ja värv loomulikult punane. :) Sang on ka, kui tekib vajadus tudupesa kuskile kaasa võtta
Laps on õnnelik!
Esimene öö ka mööda saadetud ja kaisukad olid kõik hommikul kenasti oma taskutes. :) Järelikult asi toimib!
 
 
 
 
Märksõnad: tudupesa