Sinine mängutekk mõmmidega

26.04.2021
Ühest kliendi lausest tekib uus kujundus ja uus tekk. :) See ei ole küll nüüd see konkreetne tekk, aga see on nö järeltulija. Minu kõige-kõige esimene mängutekk oli ka kaheksakannaga. 
Mõõdud 98*98 cm.
Galerii
 
 
 
 
 
 
Märksõnad: mängutekk pall raamat

Roosa mängutekk

25.04.2021
Mängutekk on mõõdus 120*120 cm. Teki vahel on paksem vatiin, tänu sellele ei lähe tekk beebi all kortsu. Kangad on puuvillased.
Mängutekki võib ka masinas pesta.
Tekil on 12 pilti, mida beebi saab uudistada. Lisaks suur pilt keskel. Nurkadesse on õmmeldud paelad, kuhu saab siduda mänguasju. Sellel tekil on raamat, mis piiksub ja lilleke, mis kõriseb.
Galerii
 
 
 
 
 
 
Märksõnad: mängutekk

Suur mänguväljak beebipoisile

19.04.2021
Suur mängutekk, mille mõõdud on 140*140 cm.
Keskmise osa tegin seekord neljast ruudust/pildist. Et beebil oleks hea ringiratast pilte vaadata, on ka keskmised pildid sissepoole.
Tellija soovis tekile ka numbreid. Kuna ma numbritega kangast ei suutnud sobitada piltide vahele, siis lõikasin numbrid kangast eraldi välja ja sobitasin teki serva.
Igas nurgas on mänguasi, mille saab siduda paeltega teki külge. Pall, päike ja lill kõrisevad, raamat piuksub. Raamatu puhul muutsin ka natuke õmblemisetehnoloogiat ja nüüd käib raamat paremini kinni-lahti.
Taguseks leidsin vahva helesinise ananassidega kanga.
 
 
 
 
 
 
 
 

Mängutekk Emma-Helenele

11.04.2021
 
 
 
 
 
 
Märksõnad: mängutekk

Mängutekk Lindale

03.04.2021
 Mängutekk Lindale.
See tekk on valminud tellija erisoovide järgi. Keskele sai nõuka-aegne rätiku nö toorik. Ühe sellise keskmise osaga teki olen ka varem teinud ja üks rätik on veel ootamas. Tekki sooviti neutraalset, oranz-roheline-hall.
Mänguasjadeks on pall, päike ja raamat. Raamatus on numbrid. Et saaks 9 numbrit kokku, tegin seekord ühe lisalehe juurde. Numbrid on siis ühest üheksani pluss null. Tagus on tellija poolt ja sobib teemaga väga hästi kokku.