Seljakott Piretile

26.09.2020
Selle seljakoti märksõnad on kiisu ja kollane. Kott on nii suur, et A4 mahub sisse. Laius 8 cm. Klapp käib kinni klambriga, koti ülaservas on pael, et saab kotisuu kinni tõmmata. Kott on voodriga ja vahel on ka õhuke vatiin. Rihmad on reguleeritavad.
 
 
 
 
Märksõnad: seljakott

Vikerkaare lapitekk

21.09.2020
Vikerkaare värvides lapitekk
Tellijal oli kindel soov- ülevalt alla ribadest vikerkaare värvides lapitekk. Eks ta natuke selline väljakutse oli, eriti kuna sooviti võimalikult pastelset ja heledama poolset. Lillade ja roheliste kangaste leidmisedga oli kõige rohkem vaeva. Ja veel kõige suuremaks väljakutseks oli leida tekile sobiv raam. Ettekujutuses plaanisin helekollast või oranzi raami, aga see jäi kuidagi liiga järsk. Ja ühte serva sobis, teise ei sobinud. :) Teki laotasin fuajeesse, võimalikud raami kangad kõrvale ja nii pool päeva mööda minnes vaatasin ja mõtlesin, mida teha ja siis tuli mõte panna hoopis õrna mustriga helekollane kangas. Kangal on sees nii sinist kui ka rohelist ja oranzikat, nii et sobib igasse serva.
Teki mõõdud ca 222*225 cm.
 
 
 
 
 
Märksõnad: lapitekk

Mängutekk Lukale

08.09.2020
Mängutekk
Nii helehelesinist mängutekki ma vist enne ei olegi teinud. Sain ühe inimese käest suurte valgte mummudega kangast, sellist pole mul enne olnud ja seega oli suur soov seda kohe mängutekis ka kasutada.
Mõõdud ikka 120*120 cm, kangad puuvillased, teki vahel ca 4 cm paksune mahuline vatiin.
Galerii - link
Tellimine - link
 
 
Märksõnad: mängutekk

Mängutekk Jesperile

07.09.2020
Mängutekk
Galerii - link
Tellimine - link
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Märksõnad: mängutekk pall raamat

Palju õnne, Stefan!

06.09.2020
Padi õetütrepojale!
Õmblesin Stefanile padja, suure padja. Mõõdud 60*60 cm.
Padjal on 9 pilti, et poisil oleks midagi uurida. Sang on ka, et vajadusel saab patja vedada ühest kohast teise.
Oma pojale tegin teiseks sünnipäevaks sarnase padja. Pilt Galeriis.
 
 
Märksõnad: padi

Mängutekk mänguasjadega

04.09.2020
Mänguväljak.
Mõõdud 120*120 cm. Materjaliks puuvillased kangad, vahel ca 4 cm paksune mahuline vatiin. Mänguasjad saab teki külge nööridega kinnitada, va palli. Raamat piiksub, teised mänguasjad kõrisevad. Tekki võib pesumasinas pesta, soovitavalt 30 kraadi juures ja ilma tugeva keemiata.
Galerii - link
Tellimine - link