Lapitekk pulmakingiks

31.08.2018
 Selle teki märksõnad on: maalähedus, pruunid-beezid toonid ja kaheksakand.
Tekk läks pulmakingituseks. Mõõdud 240*240 cm.
Kõik pruunid kirjud kangad on nõuka-aegsed, naturaalset valget oli mul varudes piisavalt. Ainuke kangas, mille poest juurde ostsin, on beez, mis läks vaheribadeks. Tagus jäi pildistamata, aga selleks sai nõukaaegne oranzikas hele kangas.
Lapitekkide Galerii
 
 
 
 
 
 
Märksõnad: lapitekk

Hõlmik-põll

30.08.2018
Ämm on üks vähestest põlle-inimestest, keda ma tean. Õmblesin talle sünnipäevaks hõlmik-põlle. Alguses plaanisin õmmelda nõuka-aegsest lillelisest kangast, aga siis leidsin kogemata sellise õuntega/tomatitega (ma ei ole veel aru saanud, kummad need siis lõpuks on) kanga ja see tundus kohe olevat see õige. Ämm jäi põllega väääga rahule. :) Nime õmblesin hiljem taskule, kui pildid olid juba tehtud.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Märksõnad: põll

Pesulõksukotid

28.08.2018
Kaks sarnast,  aga siiski natuke erinevat. 
Kahte kotti ühendab mummuline kangas. Lilleline kangas on mõlemil erinev ja sellest on ka tehtud tagumised pooled. Ühel kotil on sats/pits krae peal, teisel ees.
Pesulõksukott
 
 
Pesulõksukott
 
 
 
Pesulõkuskott
Märksõnad: pesulõksukott

LOOSIMÄNG - sussikotid!!!

17.08.2018
LapiButiigi FB-lehel on käimas väike loosimäng. Loosi läheb kaks sussikotti - üks valgete mummudega kollane ja teine valgete mummudega münt. Piltide peal on vahvad kutsud.
Koti mõõdud on 30*37 cm, materjaliks puuvillane kangas. Kott on voodirga. Koti peale tikin ka nime. Viimase pildi peal on näha, kuhu nimi tuleb. Nimed tikin samale kangale, millest on tehtud paelakanalid. Kott ongi selle pärast veel poolik, et saaks nimega riba külge õmmelda.
Loosis saad osaleda LapiButiigi FB-lehel. Loos läheb lukku 3. september.  
Facebooki loosi-postitus.
Tehtud tööd Galeriis.
Sussikotid e-poes.
 
 
 
 
sussikott
Märksõnad: sussikott

Vardapesa

15.08.2018
Et kõik vardad, heegelnõelad jm oleks ilusti koos ja organiseeritud. :) Vardapesal on neli nö korrust. Vahed on 2-8 cm laiad. Keskmised on sahtli sügavused, sinna on hea panna ringvardad. Kitsamad taskud on pikkuses alla välja.
Vardapesad ja -kotid Galeriis.
 
 
 
Märksõnad: vardapesa

Lapikate teksapükstest

13.08.2018
See teksapükstest kate on nüüd tõesti lihtsalt kate, st et ei ole ei vatiini ega tagumist kangast. Kõik õmblused on overlokitatud ja pealt tepitud. Servad äärestasin kandipaelaga. Katte mõõdud on 220*250 cm, kaal 3,5 kg.
 
 
 
 
 
 
 
 
Märksõnad: erisuurusesruudud teksa