Mängutekid öökullidega

29.12.2017
Enne jõule valminud kiirtellimus.
Mõõdud 120*120 cm. Teki vahel on paks mahuline vatiin. Teki peale on õmmeldud ka puuvillased paelad, kuhu saab beebi mänguasju siduda.
Tekis on kasutatud puuvillast kangast.
 
 
 
 
 
 
Ja üks roosa öökullidega mängutekk ka beebi-tüdrukule.
 
Märksõnad: mängutekk

Kaheksakandadega lapitekk

28.12.2017
Suur lapitekk, mõõdud ca 200*200 cm. Tekki sooviti sinistes toonides, natuke ka punast juurde ning südameid ja palju lillelisi kangaid. Teki juurde sooviti ka kaks nimelist patja, mõõdud 50*50 cm.  Ka tekile on nimed tikitud.
Materjalideks puuvillased kangad. Teki vahel on mahuline vatiin. Padjakatted on eemaldatavad.
 
 
 
 
 
 
 
Märksõnad: lapitekk padi

Mängutekk beebile

27.12.2017
Mängu/põrandateki mõõdud on 120*120 cm. Teki sees on paks mahuline vatiin. Materjaliks puuvillased kangad. Teki peale on õmmeldud puuvillased nöörid, kuhu saab siduda mänguasjad.
Galerii
 
 
 

Selle teki juurde telliti raamat ja lill. Raamatu ühe lehe mõõdud on 15*15 cm ja keskmise lehe sees on piiks. Lille südamiku sees on kõrin.

Taskutega topsid tänutäheks

26.12.2017
Õmblesin mõned taskutega topsid kingituseks ja tänutäheks. Nööpidega kangas on valitud temaatiline vastavalt kingisaajatele ja roosa ja oranzi topsi kangas on valitud ruumide värvide järgi.
GALERII
 
 
 
Märksõnad: taskutegatopsid

Vildist numbrid

23.12.2017
Mõni aeg tagasi sain ühelt vahvalt püsitellijalt soovi, et ma teeks talle 20 cmkõrgused tähed. Nendest on juttu/pilti siin postituses: vildist tähed.
Kuu aega tagasi lisandus tähtedele ka numbrite soov. Need on natuke pisemad, ca 14 cm kõrged. Värvi suhtes anti seekord vabad käed, otsustasin teha rõõmsad kollased ja oranzid. Numbrid on kahepoolsed, kangas on vilid peale õmmeldud sik-sak pistega.
 
 
 
 
 
 
 
Märksõnad: numbrid

Taaskasutusmaterjalist kingikotid

18.12.2017
Aitasin sel aastal natuke Jõuluvana ja õmblesin kommide pakendamiseks riidest kotid. Iga aasta on Jõuluvana kommid toonud lastele läbipaistvas kilekotis ja iga aasta ma mõtlen, et peaks õmblema ilusad riidest kotid ja see aasta jõudsin ma lõpuks ka tegudeni. :D
Materjal on enamjaolt taaskasutus - laualinad, kardinad jm.
Koti mõõdud on 30*40 cmja mahutama peaks kindalsti 1 kg komme. Kokku 23 kotti.
 
 
Märksõnad: jõulud

Vardapesa triibukangast

16.12.2017
Vardapesa.
Vardapesa on hea koht, kuhu saab paigutada pikad ja lühikesed vardad, ringvardad, heegelnõelad, käärid jm.
Vardapesa laius on ca 50 cm ja kõrgus ca 40 cm. Pesa on kokku klapitav, kinnituseks puuvillasest nöörist aasad ja puidust nööbid. Vardapesa sees on klapp, et vardad välja ei saaks kukkuda.
 
Ringvarraste jaoks on keskel kaheksa 8 cm laiust taskut sügavusega 10 cm. Ülejäänud vahed on täispikkuses alla välja ja laiusega 2-4 cm.
 
 
Märksõnad: vardapesa

Voodikatted tüdrukule ja poisile

14.12.2017
Kaks voodikatet, poisile ja tüdrukule.
Voodikatete mõõdud on 80*190 cm. Materjaliks puuvillased kangad, vahel mahuline vatiin.
Pildid on küll natuke kehvad, aga ma ei saanud kauemaks ideaalseid tingimusi ootama jääda, sest tellija juba ootas ja ootas tekke. :) Tegelikult mul tekkide jaoks polegi ideaaleid tingimusi talvisel ja pimedal ajal, seega tuleb hetkel leppida nende piltidega.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Märksõnad: lapitekk voodikate

Beebilapitekk roosa-tumesinine-hall

04.12.2017
Lapiteki mõõdud on 100*140 cm.
Tekis on vaheldumisi pildid ja risti-rästi tehnikas plokid. Tekki sooviti tumesinistes-hallides-roosades toonides. Kangad on puuvillased, eelenavlt läbi pestud. Teki vahel on mahuline vatiin ja taguseks seekord tibake paksem puuvillane kangas.
 
 
 
 
 
 
 
Märksõnad: beebilapitekk

Mängutekk beebile

04.12.2017
Mängutekk beebile
See mängutekk on jälle selline, mis sobib nii poisile kui tüdrukule. Mõõdud 120*120 cm. Mängutekil on keskel suurem ruut ja ümber selle on 12 vahvat ja värvilist pilti.
Teki vahel on paks vatiin. Kangad on puuvillased ja eelnevalt läbipestud ilma pesuaineta. Mängautekki võib pesta pesumasinas 30-kraadi juures.
Teki nurkadesse on õmmeldud puuvillased nöörid, kuhu saab kinnitada mänguasju.
 

 
 
 
 
Märksõnad: mängutekk