Rohelised lapitekikesed

29.01.2017
Lapitekikesed beebidele
Nende lapitekikeste märksõna on "roheline". Projekti raames valmib lõpuks 15 tekki, need on esimesed kolm. On äärmiselt vahva, et ettevõtted armsa tekikesega oma töötajaid meeles peavad tähtsa sündmuse puhul. :)
Mõõdud 100*100 cm. Tehnikaks inglise keeles Rail Fence. Olen ammu tahtnud seda tehnikat proovida ja lõpuks tekkis võimalus. Ja kuna mulle väga-väga meeldib tulemus, siis tuleb sellises mustriga tekke kindlasti veel. Tegelikult üks roosa nukutekk juba ka valmis. Tehnika iseenesest väga lihtne ja kiirmeetodil teostatav. Kokku tuleb õmmelda kolm riba ja see ribaekomplekt lõigata ruutudeks. Kindlasti juurde arvutada õmblusvaru.
 
 
 
 
Minu tooted jõuavad klientideni ilusasti nööriga kinniseotult, kaasas LapiButiigi andmed, hooldusjuhend ja meeneks joonlaud.
 

Väike kollaaz ka tööprotsessit. Kahtlesin, et kas julgen oma "sassis" lauda näidata, aga nii see töö käibki. Ladusin lauale peaaegu kõik rohelised kangad, mis mul on ja egas vahepeal pole aega neid lappida. Vasakul pildil on ka näha ahelõmblus. Kui kiirvõtted käpas, ei ole imestust, kuidas ma nii palju jõuan teha. :)
Lisa kommentaar
Nimi
E-post
Lisa postitus