Sinine lapitekk

28.12.2018
Mulle väga ei meeldi sellised tellimused, kus õeldakse, et tee oma äranägemise järgi, kõik meeldib ja kõik sobib. Ja seda puhtalt kogemuste põhjal. Olen teinud paar korda nii ja ikka siis hiljem selgub, et oleks ikka tahtnud hoopis nii ja hoopis teisti.
Nüüd ma siis ikka alati pinnin kasvõi kaks-kolm värvitooni, mille põhjal lähtuda.  Selle lapiteki puhul sain lõpuks kolm tooni, mis värvides võiks tekk olla. :) Sinine-pruun-liivakarva.
Esimese asjana oli mul kohe selge tehnika, mida soovin kasutada. Kuna tegemist oli üsna kiirtellimusega, siis möödus paar unetut ööd, kuidas sinine ja pruun omavahel klappima panna. Leidsin ühe sinise kanga, milles oli pruun sees olemas. Juurde leidsin hästi ilusa pruuni kanga. Mõlemist jäi natuke puudu, seega pidin kaks kangast juurde otsima ja natuke klapitama. Aga see mulle meeldib- klapitada kokku olemasolevaid kangaid. Poest spetsiaalselt toon-toonis ja muster-mustris kangaid kokku osta ei ole minu teema ja ei paku ka eriti pinget.
Soovitud teki mõõdud olid 200*230 cm, aga nagu ikka teen alati natuke suurema. Pealis oli 203*236 cm ja valmis tekk peale teppimist 205*235 cm.
 
 
 
 
 
 
 
 
   
Ettekujutamine, kuidas ja kuhu kangad sobivad.
Märksõnad: lapitekk
Lisa kommentaar
Nimi
E-post
Lisa postitus